Over het team

Jac Veugelaers

Een terugkerend thema bij Jac is het zoeken naar het wonderbaarlijke. Via verschillende spirituele bronnen heeft hij daarin rijke ontdekkingen opgedaan. Christelijke contemplatie en delen binnen een gemeenschap zijn wezenlijk.

Jac is verbonden aan
Vrijzinnig Delft
Stadsklooster Delft

Neely de Ronde

Neely is lerares geschiedenis en levensbeschouwing op een middelbare school. Daarnaast heeft ze bij de Zevende Hemel de opleiding gedaan tot begeleider bibliodrama en begeleidt ze op diverse plekken in het land bibliodramagroepen.
Lees meer over verhalen in beweging.

Toon Vessies

Ik ‘weet’ oefening baart Levenskunst. Mede door mijn bijzondere loopbaan in de gezondheidszorg durf ik geleidelijk aan te erkennen dat ik dichterbij mijn essentie ben gekomen.
Kernwoorden zijn voor mij: vertragen, verstillen, verwonderen en vertrouwen. Als geestelijk begeleider heb ik een brede en kleurrijke interesse in religie en levensbeschouwing. Noodzakelijke hobby’s zijn: poëzie, dansimprovisatie en architectuur.

Toon is verbonden aan de
Adventskerk Zoetermeer

Amanda Lang

Amanda is vrij gevestigd geestelijk begeleider, voorganger, trainer, schrijver en kunstenaar. Sinds zeer vele jaren begeleidt zij mensen met zingevings- en levensvragen (existentiële vragen), individueel en in groepen, ongeacht hun achtergronden.

Amanda is verbonden aan
itinera begeleiding & advies
Atelier Pretiosa – verrassende kostbaarheden
AVanderLucht – woorden die raken
PastFutureTimes – voor je welbevinden

Wij zijn alle vier (mede) geïnspireerd door verhalen uit de christelijke traditie. Deze inspiratie kleurt onze manier van bezig zijn. Voor deelname aan activiteiten is een christelijke achtergrond zeker geen vereiste.

Scroll naar boven